4. maj 2022 - 13:41

App linkNu på Google Play

Ny ITD-formand vil forene små og store medlemsvirksomheder

Ny ITD-formand vil forene små og store medlemsvirksomheder

John Agervig Skovrup. Arkivfoto

4. maj 2022 - 13:41

John A. Skovrup, der er ny bestyrelsesformand i ITD, har et klart mål: At styrke fællesskabet i ITD så alle medlemmer føler sig godt repræsenteret, og man står sammen som én fælles organisation.

 

- Der skal være plads til både store og små medlemsvirksomheder - vi er hinandens forudsætninger. Vi skal finde fælles fodslag, så vi står stærkt som organisation, pointerer John A. Skovrup, som har siddet i ITD’s bestyrelse i fire år.

 

John A. Skovrup er selvkørende vognmand og driver sin virksomhed fra Bække ved Vejen, hvor han har tre biler. Virksomheden er specialiseret i eksportkørsel med rugeæg og daggamle kyllinger, ligesom man varetager ad-hoc opgaver for speditører og større vognmandskollegaer.

 - Jeg vil gerne stå for ordnede forhold i branchen. Vi skal optræde professionelt som vognmænd, og når vi så møder urimelige vilkår, skal vi stå sammen om at ændre tingene, så vi bruger vores indflydelse klogt, mener John A. Skovrup.

 

Og så vil han arbejde for, at ITD’s medlemmer får endnu mere ud af organisationens medlemsservice.

 

- Vi har som vognmænd helt sikkert forskellige behov for service - alt efter hvilken type virksomhed vi driver, hvilket gods vi kører med, og om vi kører nationalt, internationalt eller begge dele, men der er alligevel en stor fællesmængde. Vi vil lytte til medlemmernes behov og så imødekomme så meget som muligt, understreger formand John A. Skovrup.

Læst i alt:

511 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke