11. august 2021 - 01:42

App linkNu på Google Play

Ny luftrenser kan eliminere corona-virus

Ny luftrenser kan eliminere corona-virus

11. august 2021 - 01:42

Det danske firma Autocon har lige sendt en ny, type luftrenser, Sanitizer SNT-03 ud på det danske marked.

 

Maskinen, der er på størrelse med en mellemstor ghettoblaster, kan dræbe coronavirus og andre vira samt svampe og bakterier. Sanitizeren kan fjernstyres via en app på telefonen og ifølge forhandleren desinficere førerkabine, lastrum og andre rum i løbet af en times tid. Desuden kan man slippe af med dunsten af hund, cigaretrøg eller skimmelsvamp, hvis det skulle være tilfældet…

 

Rent teknisk virker maskinen ved at blæse desinficerende ozon ud i det rum, den er sat op i – og rense luften som efter et ozonholdigt tordenvejr. Det vil sige, at luften i det færdig-sanerede rum er frisk og klar. Ozon kaldes også aktiv ilt, fordi den er oxiderende og derfor i stand til at eliminere vira, bakterier, svampe og dårlig lugt.

Døre og vinduer skal være lukkede, mens rensningen er i gang. Maskinen kobles til en mobiltelefon via en bluetooth-styret app. Dermed er der garanti for, at ingen kommer i kontakt med den rensende ozon, der er skadelig i større mængder.

 

Det er verdens største producent af værkstedsudstyr VSG Group/Rotary fra Tyskland, der producerer og markedsfører Sanitizer på verdensplan – med Autocon som forhandler på det danske marked.

 

Læst i alt:

563 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger