27. september 2018 - 01:42

App linkNu på Google Play

Ny motorvej i høring

27. september 2018 - 01:42

Resultaterne af VVM-undersøgelsen af Hillerødmotorvejens forlængelse mellem Allerød og Hillerød sendes nu i offentlig høring forud for undersøgelsens afslutning. Undersøgelsen viser blandt andet, at der er tale om et projekt med en god samfundsøkonomi.

 

I 2016 besluttede regeringen (V, LA og K), S, DF, RV og SF, at der skulle gennemføres en VVM-undersøgelse af en forlængelse af Hillerødmotorvejen. Vejdirektoratet har nu gennemført undersøgelsen af en udbygning af Hillerødmotorvejens forlængelse til en firesporet motorvej fra Allerød til Isterødvejen.

 

»I regeringsgrundlaget satte vi os for at gennemføre en undersøgelse af Hillerødmotorvejens forlængelse, fordi der er store udfordringer med trængsel på strækningen. Nu er Vejdirektoratets VVM-undersøgelse af projektet klar til at blive sendt i offentlig høring,« siger transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen.

Vejdirektoratet præsenterer VVM-undersøgelsens resultater digitalt via hjemmesiden www.vvm-hillerod.dk. Her vil man kunne finde mere detaljerede kort med blandt andet den forventede støjudbredelse fra motorvejen, de undersøgte miljøforhold og trafikale konsekvenser.

Læst i alt:

571 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger