18. juni 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

Ny motorvejstilslutning indviet

Ny motorvejstilslutning indviet

18. juni 2019 - 01:42

Efter mere end 10 års arbejde – de sidste 10 måneder med anlægsarbejde – kunne Aabenraa Kommunes borgmester, Thomas Andresen, endelig åbne den ny motorvejstilslutnings ramper, der kommer til at hedde afkørsel 70a Rødekro.

 

»Samfund, erhvervsliv og kommune får alle gavn af den nye motorvejstilslutning, så det giver i den grad god mening. Den er samtidig forberedt til modulvogntog, som kan transportere mere gods samt styrke den grønne omstilling. Jeg tror hurtigt, vi alle vil få gevinst af den nye motorvejstilslutning, og jeg er glad for, at den nu er åben for trafik.«

 

Udover de nye ramper er der også sket en udvidelse af strækningen ved Bodumvej/Rødekrovej Vest ved rampekrydsene, der tager hensyn til blandt andet de blødere trafikanter. Her er der nemlig blevet etableret en cykelsti på begge sider af broen og cykelbaner henover broen. Tæt ved anlægget er der desuden anlagt en ny samkørselsplads.

Mens den nye motorvejstilslutning kommer til at hedde afkørsel 70a Rødekro, så skifter den nuværende afkørsel 70 Aabenraa N navn til afkørsel 70b Aabenraa N, hvor der tidligere på året blev åbnet for den nye shunt – en bane, der leder trafikken fra syd uden om rundkørslen og direkte ind på vejen mod Aabenraa.

Læst i alt:

950 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke