6. januar 2020 - 13:35

App linkNu på Google Play

Ny p-plads åbner snart på Fyn

Ny p-plads åbner snart på Fyn

6. januar 2020 - 13:35

Lastas er tæt på at have færdigbygget en 15.000 kvadratmeter stor parkeringsplads på Hvedetoften tæt ved afkørsel 47 Langeskov på Fyn.

 

Inden længe vil lastbilforhandleren åbne pladsen for betalingsparkering – direkte afledt af 25 timers parkeringsreglerne på de statslige rastepladser.

 

»Vi mener, at der er behov for et sted, hvor lastbilerne kan stå trygt og godt, og sådan et sted er der ikke på Fyn,« forklarer Jens Larsen fra Lastas ifølge fyens.dk.

 

»Sådan en plads skal være med til at få lastbilerne væk fra villaveje, og hvor de store biler ellers bliver parkeret helt uautoriseret. Vi synes, at lastbiler hører til på og ved motorvejen. Desuden er det også en fordel for både miljøet og vognmændene, at de ikke skal køre mange kilometer væk fra motorvejen for at finde et sted at stille bilen,« siger Jens Larsen.

Inden parkeringspladsen kan åbne, mangler der bl.a. at blive installeret kameraovervågning, og senere vil pladsen ifølge Lastas’ planer blive belagt med fliser og udstyret med toiletvogn til chaufførerne.

Læst i alt:

984 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger