5. maj 2020 - 23:21

App linkNu på Google Play

Ny podcast er sendt ud i æteren

Ny podcast er sendt ud i æteren

Lastbil Magasinets podcast-redaktion består af Rasmus Haargaard (tv.), Ditte Toft Juste og Jakob Bargmann.

5. maj 2020 - 23:21

En ny episode af Lastbil Magasinets podcast for chauffører og vognmænd er sendt ud – og ligger klar i din podcast-app på telefonen eller online.

 

I denne udgave taler vi om nogle af de hjørner af branchen, der er særligt hårdt ramt af corona-krisen - men kommer også omkring flere steder, hvor det går godt, og tingene er på vej tilbage til normalen. Der er også vejskat-snydere, ny palaver om miljøzoner, studenterkørsel og et opsigtsvækkende samarbejde om at udvikle brint-lastbiler til langturskørsel på programmet.

 

Vi skal naturligvis også quizze, og kan du gætte vognmanden bag stemmen, kan du vinde endnu en flot præmie. Til sidst uddeler vi skulderklappet til en midtjysk vognmand. Lyt med og hør, hvem det er – og hvorfor.

I studiet er Lastbil Magasinets journalister Ditte Toft Juste og Jakob Bargmann, samt redaktør Rasmus Haargaard. Producer er Stine Mercedes Pilgaard, og Lastbil Magasinets podcast er udgivet af Danske Transport Medier. Denne udgave er sponsoreret af Volvo Trucks.

 

Du kan høre Lastbil Magasinets podcast – og finde ud af, hvordan du (GRATIS) abonnerer på den, så du automatisk modtager podcasten på din telefon – lige her.

 

Lyt med, giv os gerne din feedback og spred budskabet til venner og kolleger om lastbilbranchens eneste lydbårne (og helt gratis) medie for chauffører og vognmænd.

 

Lastbil Magasinets podcast er udgivet af Danske Transport Medier, og den seneste udsendelse er præsenteret i samarbejde med Volvo Trucks.

Læst i alt:

402 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke