31. januar 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

Ny stor ordre til HMK Bilcon

Ny stor ordre til HMK Bilcon

31. januar 2019 - 01:42

Der er for alvor kommet gang i hjulene igen hos den nordjyske tankbilsproducent HMK Bilcon, efter virksomheden i 2016 gik konkurs og siden var igennem en rekonstruktion, inden den i 2017 blev opkøbt af de nuværende ejere.

 

Energiselskabet OK a.m.b.a. har bestilt 12 nye tankopbygninger hos Aalborg-baserede HMK Bilcon. Og det er en opgave, der vækker begejstring hos ledelsen, ikke mindst set i lyset af de senere års interne omstruktureringer:

 

 

»Vi er naturligvis meget glade for ordren fra OK. Det er vigtigt med disse større ordrer, da det sikrer den nødvendige stabilitet i salg og produktion, så vi kan fortsætte effektiviseringen af vores virksomhed,« lyder det fra HMK Bilcons administrerende direktør, Peter Jensby.

Ordren fra OK består af 7 tankmotorvogne og 5 tankpåhængsvogne, og derudover skal 4 brugte tanke overflyttes til nye chassiser.

 

HMK Bilcon blev grundlagt i 1895 og er specialiseret i fremstilling af tankvognsløsninger til transport af brændstof, forsvarsløsninger til militæret, mobile løsninger til sundhedssektoren samt korn- og foderstofløsninger.

Læst i alt:

1005 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger