26. februar 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny synshal med mere plads - og spillemaskiner

26. februar 2021 - 01:43

En vækst i antallet af kunder har gjort, at synsmand Thomas Hammergaard og hans synshal, Thomas’ Bilsyn, er flyttet i nye lokaler på Frostvej 1A i Vejle.

 

- Vi har det seneste år oplevet en rigtig god organisk vækst, hvilket har gjort, at vi har måttet kigge efter nye lokaler, der er mere moderne, så vi kan håndtere flere køretøjer”, forklarer Thomas Hammergaard.

 

Den nye synshal ligger lige ved motorvejsafkørslen 59, kun et stenkast væk fra de gamle lokaler.

 

Thomas’ Bilsyn Vejle startede i 2014 og er siden vokset som synshal. I dag har Thomas’ Bilsyn en afdeling i Horsens og Vejle, hvor de opererer som både synshal og motorkontor. I Vejle syner de køretøjer i alle størrelser – små, store, lange og korte – hvor Horsens kun syner mindre køretøjer. Staben tæller i alt seks medarbejdere.

I den nye 700 m2 store synshal har Thomas Hammergaard i øvrigt lige færdiggjort den sidste del af værkstedet: et 120 m2 spillerum, hvor spillemaskine med arkadespil står klar og venter.

 

- Privat har jeg altid syntes, at arkadespil har været sjove. Så det var oplagt, at når jeg nu havde pladsen, at så kunne vi bruge det som et spillerum til kunderne, mens de venter, forklarer Thomas Hammergaard, der ikke er i tvivl om, at spillerummet bliver et hit blandt hans kunder, så snart situationen omkring Covid-19 gør det forsvarligt at åbne op til spillemaskinerne.

Læst i alt:

1123 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke