27. september 2021 - 12:49

App linkNu på Google Play

Ny synslov er udskudt

Ny synslov er udskudt

27. september 2021 - 12:49

Et lovforslag til ændring af synsloven har været i offentlig høring med henblik på fremsættelse for Folketinget i oktober 2021. På baggrund af blandt andet indsendte høringssvar har Færdselsstyrelsen og Transportministeriet imidlertid besluttet at give yderligere tid til arbejdet med de nationale regler.

 

Det betyder, at der for nuværende ikke vil blive fremsat et lovforslag, der indfører en ny ordning for nationale individuelle køretøjer i Danmark, og at individuelle køretøjer fortsat skal godkendes ved syn af en synsvirksomhed, hvor det er påkrævet efter reglerne i dag.

 

- Færdselsstyrelsen og Transportministeriet skal roses for allerede nu at melde ud, at ændringerne er udskudt på ubestemt tid, i stedet for at vente til lige før at de nye regler skulle være trådt i kraft, siger adm. direktør i DTL Erik Østergaard.

- Nu kan vore medlemmer og opbyggerindustrien se lidt længere frem og undgå at skulle forcere en hel masse for at nå en deadline med al for kort tid, siger DTL's direktør.

Læst i alt:

1102 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke