31. august 2020 - 01:42

App linkNu på Google Play

Ny udgave af Lastbil Magasinet er på gaden

Ny udgave af Lastbil Magasinet er på gaden

31. august 2020 - 01:42

Årets niende udgave af Lastbil Magasinet rammer i denne uge ramt landets kiosker og postkasser.

 

Denne gang tager vi børsten i hånden og går glad i bad - i hvert fald for lastbilernes vedkommende, i et nyt tema om "Vask og tilbehør", hvor vi bl.a. er med en tur inde bag de helt store børster i en nystartet vaskehal i temaet, der også rummer andre artikler og nyheder fra lastbilvaskehallernes verden i Danmark.

 

Danmarks største bjærgningsbil - på flere måder - er rullet hos et fremsynet Glostrup-firma, der ikke er bange for at prøve ny og anderledes teknik af på det danske marked - med et unikt resultat.

 

I Aabenraa har Meldgaard-koncernen vokset sig enorm, men det er stadig familien, der driver værket. Vi har besøgt de tre søskende, som overtog ledelsen af firmaet meget pludseligt - og alligevel uden større dramatik.

Og så har vi selvfølgelig også været ude og rulle en tur i den nye MAN TGX, som endelig har indtaget Danmark, og fået bekræftet og udvidet nogle af de indtryk, vi fik allerede tilbage i februar - inden corona satte alting på standby.

 

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

1029 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger