28. september 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nye investorer bag surring-opfindelse

28. september 2020 - 01:43

Fynske erhvervsfolk går sammen om at erobre internationale markeder med ny opfindelse

 

Den har været længe undervejs, men nu er den helt markedsklar – og med nye investorer i ryggen. Det drejer sig om Ergolash-opfindelsen, der af ejerne lanceres som fremtidens surringsbånd til transportbranchen.

 

Fire fynske erhvervsfolk er gået sammen om at markedsføre produktet. Thomas Visti Jensen er netop trådt ind i ejerkredsen, som derudover består af Jackie Bøllingtoft, Jesper Skalshøi og Carsten Sørensen.

 

Jesper Skalshøi er direktør i virksomheden, og produktets opfinder, Jackie Bøllingtoft, forklarer om konceptet:

 

»Idéen er simpel, og dem der har set det, kan med det samme se perspektiverne. Ved at designe skralden, som surringsbåndet skal spændes med, så chaufførerne ikke behøver at føre det lange surringsbånd ind for enden, men ind fra siden, kan man spare rigtig meget tid. Det er meget lettere for chaufføren, som ikke skal bøvle med slidte og flossede surringsbånd,« siger Jackie Bøllingtoft

»Løsningen virker super simpel, men det har alligevel taget mange kræfter og meget tid at få produktet sat i produktion i den høje kvalitet vi ønsker. Ud over mange års udviklingsarbejde og tilhørende investeringer, har vi derudover valgt at gå hele vejen og har søgt og fået verdenspatent på vores opfindelse. Det er ikke noget man bare lige får, men det har været afgørende for os. Vi tror så meget på vores idé, at vi naturligvis også vil bruge de nødvendige midler på at beskytte den,« siger Jackie Bøllingtoft.

Læst i alt:

1318 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger