26. september 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Nye lanceringer på IAA fra HMF

26. september 2018 - 01:44

HMF Group A/S har siden 1945 udviklet og produceret kvalitetskraner med Power to Lift og lancerer nu deres indtil videre største kraner; HMF 7020 og HMF 9520 og en helt ny mellemklasse; HMF 1610, HMF 1620, HMF 1910, HMF 1920, HMF 2310, HMF 2320, HMF 2810 og HMF 2820 - alle designet med optimal løfteevne i forhold til egenvægten. Kvalitet, sikkerhed og styrke er nøgleord, men der er også lagt vægt på brugervenlighed og effektivitet med nye funktioner som førerhusbeskyttelse, optimeret fordeling af olieflow, automatisk indkøring af spil, nye støtteben og farveskærm.

 

De nye storkraner med ekstra Power to Lift HMF 7020 og HMF 9520 er begge designet til ekstra krævende løfteopgaver og montagearbejde.

 

Optimal løftekapacitet og kort indbygningslængde

 

Som alle HMF-kraner har de nye store kraner optimal løfteevne kombineret med lav egenvægt. De kan leveres med specialtilpasset fly-jib for optimal løfteevne. Er der brug for ekstra kort indbygningslængde, kan de leveres med et optimeret armsystem, som har en ekstra kort indbygningslængde og dermed giver mulighed for ekstra last på laddet. Samtidig giver det optimerede armsystem en ekstra lang rækkevidde.

 

 

Nye, brugervenlige og effektive Power-funktioner

 

 

Kranerne kan leveres med en række nye ”Power”-funktioner. ”Power Hoist” er en ny spilløsning, hvor spil og kran arbejder synkront, så ud- og sammenfoldning af kranen sker med spilwire monteret. ”Power Swing” er nye, hydraulisk opsvingelige støtteben, hvor alle støttebensfunktioner kan køres samtidig for hurtigere drift, og støttebensventilen kan betjenes manuelt. ”Power Display” er en helt ny farveskærm, som giver adgang til hjælpeinformationer og grafiske illustrationer, så arbejdet bliver nemmere og hurtigere.

 

Præcis styring

 

Kranerne er udstyret med et nyt 2-gear svingsystem, som giver en endnu mere glidende drift og præcis positionering. HMF’s sikkerhedssystem RCL er også opgraderet med to nye funktioner – PCC og PFC. PCC (Progressive Crane Control) dæmper både mekaniske og hydrauliske svingninger ved pludselige bevægelser, så kranbevægelserne bliver mere smidige, arbejdet effektiviseres og slid mindskes. PFC (Priority Flow Control) styrer olieflowet, når driften kræver mere olieflow, end pumpen kan levere. Dermed sikres, at ingen kranfunktioner går i stå, hvilket giver en bedre driftsøkonomi og et højt arbejdstempo.

Fokus på sikkerhed med det originale EVS stabilitetssikringssystem HMF er altid med fremme, når det gælder kransikkerhed. De nye kraner er derfor også udstyret med blandt andet EVS - det originale stabilitetssikringssystem, der under kranarbejde konstant overvåger køretøjets stabilitet og øger kranens arbejdsområde ved at indregne forbedrede stabilitetsforhold, for eksempel fra lasten på laddet. Hvis man ønsker at slå EVS fra, er der kommet en ny funktion – AutoSwitch, som deaktiverer EVS, når støttebensbommene er kørt helt ud og støttebenene er i underlaget.

Læst i alt:

483 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger