12. marts 2012 - 08:30

App linkNu på Google Play

Nye Scania'er til HC

Nye Scania'er til HC

12. marts 2012 - 08:30

Scania Biler i Vojens har netop leveret to sættevognstrækkere til HC Container i Værløse ved København.

 

 

De to trækkere, en Scania R 500 og en Volvo FH16, er opbygget helt ens med bl.a. luftforskydelig drejeskammel, 2-strengs hydraulikanlæg, dørkplader, inddækning, brændstoftank og værktøjsskab i aluminium, lygtebom med laserskåret Grif-symbol og ekstra baglygter og specialbygget solskærm efter alle kunstens regler.

 

 

HC Container skal anvende de to nye trækkere samt en tilsvarende Scania R 500 leveret for nogle måneder siden til kørsel med bl.a. affald og skrot over hele Danmark samt Sverige og Tyskland.

 

 

Derfor er der heller ikke sparet på udstyret i førerhuset. Den obligatoriske kaffemaskine er suppleret med fladskærms-tv og dvd, stort musikanlæg, indvendig rød ”hyggebelysning” med dioder, læderindtræk mm.

Af hensyn til trafiksikkerheden er der desuden monteret hhv. front- og bakkameraer med fælles monitor i instrumentpanelet.

 

 

Scania Biler har ikke kun opbygning af sættevognstrækkere på programmet. Også montering af tippe- og hejselad, tankopbygninger, kraner mv. samt overflytninger af eksisterende opbygninger, chassisændringer mv. står på menuen.

 

 

Scania Biler har ud over afdelingen i Vojens også over opbygnings- og klargøringsfaciliteter i Silkeborg, Sorø og Ishøj.

 

 

[add:38]

Læst i alt:

271 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger