12. marts 2012 - 08:30

App linkNu på Google Play

Nye Scania'er til HC

Nye Scania'er til HC

12. marts 2012 - 08:30

Scania Biler i Vojens har netop leveret to sættevognstrækkere til HC Container i Værløse ved København.

 

 

De to trækkere, en Scania R 500 og en Volvo FH16, er opbygget helt ens med bl.a. luftforskydelig drejeskammel, 2-strengs hydraulikanlæg, dørkplader, inddækning, brændstoftank og værktøjsskab i aluminium, lygtebom med laserskåret Grif-symbol og ekstra baglygter og specialbygget solskærm efter alle kunstens regler.

 

 

HC Container skal anvende de to nye trækkere samt en tilsvarende Scania R 500 leveret for nogle måneder siden til kørsel med bl.a. affald og skrot over hele Danmark samt Sverige og Tyskland.

 

 

Derfor er der heller ikke sparet på udstyret i førerhuset. Den obligatoriske kaffemaskine er suppleret med fladskærms-tv og dvd, stort musikanlæg, indvendig rød ”hyggebelysning” med dioder, læderindtræk mm.

Af hensyn til trafiksikkerheden er der desuden monteret hhv. front- og bakkameraer med fælles monitor i instrumentpanelet.

 

 

Scania Biler har ikke kun opbygning af sættevognstrækkere på programmet. Også montering af tippe- og hejselad, tankopbygninger, kraner mv. samt overflytninger af eksisterende opbygninger, chassisændringer mv. står på menuen.

 

 

Scania Biler har ud over afdelingen i Vojens også over opbygnings- og klargøringsfaciliteter i Silkeborg, Sorø og Ishøj.

 

 

[add:38]

Læst i alt:

268 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger