1. marts 2019 - 14:33

App linkNu på Google Play

Nyscan Trucks: Det booster forretningen

1. marts 2019 - 14:33

Det er ord som ”pavestolt”, ”glæde” og ”dejligt” der lyder fra direktør for Nyscan Trucks, Christian Barsøe i dag. Den forretning han står i spidsen for, er nemlig fra i dag officielt forhandler af DAF på Sjælland og Lolland Falster.

 

Og det er intet mindre end stort. Nyscan, som vi kender det, forsætter uændret som servicepartner for Scania, mens Nyscan Trucks A/S altså skal sælge DAF fra afdelingerne i henholdsvis Køge og Sakskøbing.

 

»Det er vigtigt at understrege, at det er to selskaber med vandtætte skodder imellem. Og det bliver to fysisk opdelte forretninger. Det vil sige, hvis du træder ind i vores afdeling i Køge, vil der være DAF-salg i den ene ende og Scania-værksted i den anden. Vi har glædet os til det her i lang tid. Forud har der været en standby-periode, hvor vi har været DAF servicepartner,« siger Christian Barsøe.

For at sætte den forseglende underskrift på aftalen har Christian Barsøe været en tur forbi DAF’s hovedsæde i den hollandske by Eindhoven. Til en højtidelig markering med middag, underskrifter og naturligvis håndtryk.

 

»Det er store kræfter, der ligger bag, og det mærkes, at DAF er en del af Paccar. DAF er et godt og stærkt brand, og vi er pavestolte over, at vi skal forhandle deres lastbiler. Vi kan mærke, at der er meget attention (opmærksomhed red.) på DAF i de her år, og med det rekordår DAF havde i 2018, giver det sig selv, at vi er glade for det her. Det booster forretningen,« siger Christian Barsøe.

 

DAF på skoleskemaet

 

Men med spændingen og glæden har også fulgt en god portion arbejde. For hvordan er det lige som Scania-værksted og ”brugt-Scania-forhandler” at skulle sætte sig ind i ”salg af fabriksnye DAF”?

 

»Det er klart, at vi har skulle bruge tid på at sætte os ind i noget nyt. Og det gælder samtlige folk her. Mig selv inklusive. Vi har været på skolebænken, og vi har fået en værkfører, der ved alt om DAF, og vi har ansat en række nye folk på salg- og eftermarked, der ved alt om DAF. Vi er klar og godt klædt på,« forklarer Christian Barsøe.

 

Den nye fornemme titel som DAF-forhandler skal markeres med et stort åbent hus. Men det bliver ikke i dag, for der står en transportmesse i Herning og puster alle i nakken. Men i løbet af foråret inviteres forretningsforbindelser samt nuværende og potentielle kunder til komsammen og mulighed for nærkontakt med de hollandske lastvogne.

Læst i alt:

1755 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger