30. september 2019 - 01:41

App linkNu på Google Play

Nyt Lastbil Magasinet er på gaden

Nyt Lastbil Magasinet er på gaden

30. september 2019 - 01:41

Årets 10. udgave af Lastbil Magasinet rammer i denne uge ramt landets kiosker og postkasser.

 

I denne udgave dykker vi ned i kranbranchen med et 14 siders special-tema om lastbilkraner og tilbehør. Vi besøger bl.a. en 100% dansk producent af kranudstyr og har aktuelle artikler om status i kran-branchen.

 

Vi er også med på årets største transport-begivenhed på Sjælland, Transport Øst, har besøgt verdens største fabrik for lastbil-gearkasser, været ude og køre med den første danske forvogn uden sidespejle, besøgt en 100-års jubilar i vognmandsbranchen og går tæt på en af branchens mest gæve chauffører, og hun lader sig bestemt ikke slå ud af lidt udfordringer.

 

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

Læst i alt:

556 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger