1. november 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nyt Lastbil Magasinet er på gaden

Nyt Lastbil Magasinet er på gaden

1. november 2021 - 01:43

Årets 11. udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

 

I dette næstsidste trykte magasin i 2021 går vi i dybden med en af vognmandsbranchens altoverskyggende udfordringer - nemlig chaufførmangel, som vi tager under grundig behandling i temasiderne i bladet.

 

Jesper Grundtvig er en helt særlig figur i branchen. Han er vant til at stå på scenen og rappe sine rim og tekster afsted mod et begejstret publikum - men han elsker også at køre lastbil i det indre København. I det nye magasin kan du se og læse det store portræt af Jesper Grundtvig og hans specielle historie.

 

Forsiden af november-udgaven prydes af ingen ringere end Agent 007 - en vild og voldsom showtruck, som vognmand Leif Riget har fået opbygget. Og hvis man er tvivl om, hvem Leif betragter som den "rigtige" James Bond, så kan man tage et kig på bilen. Læs hele historien inde i bladet.

Og så skal vi en tur i terrænet. Det gør vi grundigt med den nye MAN-generation, hvor vi især har testet den hårdføre TGS-serie i et prægtigt offroad-terræn syd for Berlin. Læs om oplevelserne og offroad-nyhederne i MAN's nye lastbilgeneration i den store artikel fra arrangementet.

 

I det sydligste Danmark holder Per Damgård Transport til, og det har ikke været nogen dans på roser i den forretning i de senere år. Men nu er skuden vendt efter at have været på afgrundens rand - og det taler vi med firmaets nye direktør om i et fint portræt af det traditionsrige vognmandsfirma.

 

Vi har også været til åbning af en ny fabrik på en klassisk lokation. Det er nemlig Ivecos gamle - og næsten nedlagte - fabrik i Ulm i det sydlige Tyskland, som nu har fået nyt liv og skal producere fremtidens lastbiler fra det spændende samarbejde mellem Iveco og den amerikanske Nikola-koncern.

Og nårh ja - så er der jo også et tillæg om markedet for lastbiltrailere. Trailer Magasinet er denne gang på hele 28 sider, så der er masser af plads til at komme rundt i de forskellige afkroge af trailerbranchen.

 

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

1174 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger