31. januar 2022 - 01:44

App linkNu på Google Play

Nyt Lastbil Magasinet er på gaden

Nyt Lastbil Magasinet er på gaden

31. januar 2022 - 01:44

Årets anden udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

 

Februar-udgaven prydes af en de første Renault Evolution-modeller leveret på det danske marked - og det er en flot en af slagsen, som er rullet til Viborg, og hele historien om den og dens opgaver får du inde i bladet.

 

Spørgsmålene om, hvor de nye chauffører skal komme fra, og hvordan vi får flere af dem, dykker vi ned i med et stort tema om uddannelse, hvor vi ser på mange konkrete og konstruktive løsninger til at få flere og bedre lastbilchauffører til det danske transporterhverv.

 

Hos Vognmand Duus i Aalborg driver man en entreprenørforretning med både traditioner og moderne udsyn - vi har besøgt forretningen med de mange sider og de flotte biler.

Og så har vi været på tur i noget af et drøn af en "pensionistbil" - nemlig en voldsom Scania Torpedo, som er opbygget efter alle kunstens regler og bliver kørt af en glad og passioneret chauffør.

 

Vi har også talt med et fynsk firma, der gør noget ved den grønne omstilling med et særligt brændstof, der er en rapport fra årets vildeste lastbilrally, og så er vi ude og køre med en engageret køreplade-chauffør - eller rettere sagt, så kører lastbilen faktisk selv.

 

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

387 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger