1. august 2022 - 01:44

App linkNu på Google Play

Nyt Lastbil Magasinet er på gaden

Nyt Lastbil Magasinet er på gaden

1. august 2022 - 01:44

Årets ottende udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

 

August-nummerets forside prydes af årets måske flotteste showbil på dansk grund. Det er en af dansk kulturs allerstørste personligheder, der får nyt liv på siderne, bagvæggen og inde i kabinen af en spritny Volvo FH500, som de kommende år skal pendle mellem Jylland og Sjælland. Læs og se megett mere til bilen, vognmanden og historien bag inde i bladet.

 

Vi har været en tur på verdens største lastbilfabrik i Wörth, hvor Mercedes' nyeste opdatering af el-lastbilserien stod klar til testkørsel - og til snak om, hvor og hvor langt Mercedes står i den elektriske omstilling af lastbilprogrammet.

I Hatting har vi været på et interessant firmabesøg, vi har været på havnen med et brag af et tankvogntog, og så er det endelig lykkedes at samle bilerne og personerne bag et par flotte restaureringer af biler fra et af de mest kendte danske vognmandsfirmaer igennem tiderne - J. Werner Nielsen. Læs med og lad minderne vandre i den flotte artikel.

 

Vi har også været til truckrace, på tur med Scanias el-serier og meget andet i dette årets ottende magasin.

 

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

468 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke