2. marts 2020 - 01:42

App linkNu på Google Play

Lastbil Magasinets marts-nummer er på gaden

Lastbil Magasinets marts-nummer er på gaden

2. marts 2020 - 01:42

Årets tredje udgave af Lastbil Magasinet rammer i denne uge ramt landets kiosker og postkasser.

 

I denne udgave bringer vi bl.a. historien om landets vel nok flotteste Econic-model, som er bygget op med mange nye detaljer til at køre industrirenovation i indre København.

 

Over 16 sider går vi i dybden med temaet Uddannelse - bl.a. med historien om et østjysk transportfirma, der lægger ekstra vægt på at løfte sit ansvar for lærlinge og uddannelse i branchen, og masser af andre historier om spændende og nytænkende uddannelsesprojekter, rekruttering og meget mere.

 

Vi bringer de vigtigste nyheder om den nye MAN TG-generation, som blev lanceret i Bilbao, og så har vi også været i det kolde nord, hvor Scania Winter blev gennemført for 10. gang - med masser af spændende prøvekørsler og elektriske nyheder fra Scania-fabrikken. Vi har også været på job for at lære kunsten om, hvordan man egentlig sælger en lastbil.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

572 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger