2. maj 2022 - 01:44

App linkNu på Google Play

Nyt magasin er på gaden

Nyt magasin er på gaden

2. maj 2022 - 01:44

Årets femte udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

 

I maj-udgaven har vi igen været en tur på Sjælland for at se på et vaskeægte bæst af en bjærgningsbil. Se og læs alt om Danmarks vildeste bjærgningsbil. som TJ Bjergning har haft undervejs i knap to år.

 

Vi kommer landet godt rundt for at tale med chauffører og vognmænd om hverdagen og branchen - fx i Aalborg, hvor femte generation nu driver et traditionsrigt familiefirma videre, selvom det slet ikke var meningen. Men livet slår nogen gange et uventet sving - få hele historien i Lastbil Magasinet.

 

Vaskeægte vikinger har vi ikke mere, men ånden fra den stolte kultur lever videre mange steder - og triller hver dag med på de danske veje, både udvendigt og indvendigt hos en selvkørende vognmand fra Voldby, der - som sædvanlig - kører i en rigtig flot opbygning med jord og grus.

Lastbil-nyheder er der også nok af - vi kigger bl.a. på den kommende motor fra Mercedes, som er en god gammeldags dieseldreven en af slagsen. Så letter vi lidt af sløret for DAFs næste lancering, ligesom udviklingen inden for elektriske lastbiler bare går hurtigere og hurtigere - nu med endnu en rekord-levering til et firma med danske rødder.

 

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

268 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger