1. marts 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nyt nummer af Lastbil Magasinet er på gaden

Nyt nummer af Lastbil Magasinet er på gaden

1. marts 2021 - 01:43

Årets tredje udgave af Lastbil Magasinet har ramt landets kiosker og postkasser.

 

I marts-udgaven sætter vi fokus på Værksted & Opbygning i et stort tema, hvor vi bl.a. har været på arbejde hos en 44-årig mand, der har bygget lastbiler i 32 år - næsten. Og så ser vi på en ny udfordrer, der vil ruske op i det danske marked for gyllekøretøjer, samt en lang række andre små og større indslag fra værksted- og opbyggerbranchen.

 

Forsiden prydes af et brag af en kranbil fra en vestjysk vognmand - der hverken går ned på tonsmeter eller på antal aksler. Læs historien bag kranen og mød vognmanden og chaufføren i den store artikel inde i bladet.

Lastbil Magasinet er også gået til filmen og kigget med bag kulisserne til optagelserne af den kommende danske lastbil-film, vi har besøgt et interessant vognmandsfirma i Årre, og så ser vi nærmere på en type trailere fra Schmitz, som umiddelbart ser ret besynderlige ud - men som kan spare brændstof.

 

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

495 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger