5. april 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nyt nummer af Lastbil Magasinet er på gaden

Nyt nummer af Lastbil Magasinet er på gaden

5. april 2021 - 01:43

Årets fjerde udgave af Lastbil Magasinet har ramt landets kiosker og postkasser.

 

I april-udgaven sætter vi tre af Europas absolut stærkeste langturstrækkere op til den ultimative test, når holdet bag 1.000 point-testen gennemgår testbilerne fra MAN, Mercedes og Scania på kryds og tværs. Konklusionerne er interessante og indimellem overraskende - og hvem vinderen er? Det kan du læse i Lastbil Magasinet.

 

Forsiden prydes af en flot chaufførtrækker til en kendt Grenå-vognmand, vi tegner et portræt af en interessant vognmand fra Herning, har været på arbejde med en af de flotteste nye Scania'er, vi kan opdrive - og så er der aktuelle og spændende interviews med nogle af lastbilindustriens topchefer fra Iveco og DAF, der har flere nyheder på hjerte.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

1216 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger