1. marts 2022 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nyt nummer af Lastbil Magasinet er på gaden

Nyt nummer af Lastbil Magasinet er på gaden

1. marts 2022 - 01:43

Årets tredje udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

 

I marts-nummeret har vi bl.a. været en tur i Farum til en snak med vognmand Henrik Eeg, som er af den gode, gamle skole, hvor flotte lastbiler er en æressag. Den nyeste af slagsen, et brag af en Volvo-krogbil, er ingen undtagelse fra den regel, og vi har mødt både vognmand og chauffør til en snak om bilen og det alsidige firma, der vokser med fornuftig fart - og stadig med stil.

 

Over hele 18 sider dykker vi ned i et tema "Værksted & Opbygning" og har bl.a. været i Silkeborg for at besøge en dansk opbyggervirksomhed, hvor traditioner og dansk knowhow har fået ekstra fart i den internationale konkurrence med økonomiske muskler udefra.

Selvom man er 15 år, kan man godt få bygget en flot lastbil - det er vognmandssønnen William et godt eksempel på, fordi den nye Renault T High hos Thomas Vinther Transport er sønnikes værk - og det lover godt for fremtiden i det sjællandske transportfirma.

 

Kører du med korn og foder, har du nok prøvet at komme ud dér, hvor GPS'en giver op, og du ikke kan finde vej det sidste stykke - og i den situation har Erik Høgh været mangen en chaufførs redningsmand. Han er et livsstykke inden for sin branchen, og vi har været på tur med "den menneskelige vejviser" rundt på gårde og anlæg i det jyske.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

689 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke