11. januar 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Nyt tankanlæg ved Horsens Syd

11. januar 2018 - 01:44

Af Redaktionen |

Energiselskabet OK har åbnet endnu en truck-dieselstation. Denne gang i den sydlige del af Horsens. Dermed kan OK i endnu højere grad dække den tunge trafik på E45 samt til og fra af Horsens. Stationen bliver også udstyret med Adblue-stander.

 

»Vi har allerede en Truck Diesel station ved Horsens, som ligger ved Lund, og med den nye station, på Orionvej i Horsens Syd dækker vi endnu et populært tilkørselsområde ved motorvejen og gør det nemmere for vores eksisterende og nye transportkunder,« siger OK's markedschef, Henrik Dehn.

 

Skærpede EU-miljøkrav til udstødningsgasser, som også kaldes NOx-partikler, og som udledes fra dieselkøretøjer, har medført, at efterspørgslen på additivet AdBlue har været stigende de seneste år, og derfor har OK også installeret Adbluestandere på langt de fleste centralt placerede truck-dieselstationer.

 

Flere stationer på vej

 

Henrik Dehn påpeger, at man løbende vurderer nye placeringer grundet OK's vækst på transportmarkedet, men at målet er ikke "blot" at have mange stationer, men derimod gode placeringer til stationerne.

 

»Det handler om at dække efterspørgslen bedst muligt, men i takt med, at vi oplever stigende efterspørgsel, er det selvfølgelig kun naturligt, at vi planlægger flere og flere OK Truck Diesel-stationer - og det vil man givetvis også få at se i løbet af 2018,« siger Henrik Dehn. Ud over den nye Truck Diesel station i Horsens, åbnede OK kort før jul også op for dieselhanerne i Sønderborg.

Læst i alt:

585 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger