Økonomi

1. juni 2018 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

136-årig køber 68-årig

1. juni 2018 - 02:45

For godt to år siden overtog fire fynske vognmænd - Bruun og Nielsen A/S, Poul Schou A/S, Alex Andersen Ølund A/S og Danielsen Transport A/S - ERA Transport, som de nu sælger videre.

 

Fra minus til plus

- Vi overtog ERA 23. februar 2016 og satte fra starten Michael Gregersen ved roret. Michael har forvandlet en underskudsforretning til en strømlinet virksomhed; en salgsorienteret, løsningsorienteret og målrettet organisation, fortæller bestyrelsesformand Birger Nielsen på vegne af de fire ejere.

 

- Hvis ERA skal op i næste gear, vil der skulle satses stort – blandt andet med flere lokationer i udlandet med videre, fortsætter Birger Nielsen.

 

De fire fynske vognmænd sælger nu ERA Transport til Ancotrans, ”der både har lokationerne og størrelsen til at løfte ERA videre på rejsen”, som det lyder i en pressemeddelelse fra sælgerne og deres fælles selskab Sammenslutning af Fynske Vognmænd ApS.

Om ERA-Transport

Grundlagt af Erik Rasmussen som enkeltmandsfirma i 1950. I februar 2016 solgte 2. generation, Inge Merete Koch og Jørgen Rasmussen, familievirksomheden til de fynske vognmænd Bruun og Nielsen A/S, Poul Schou A/S, Alex Andersen Ølund A/S og Danielsen Transport A/S.

 

I dag er 98 procent af firmaets aktiviteter kørsel af containere med oversøisk gods med base i Aarhus, Fredericia, København, Hamburg og Bremerhaven Containerterminaler.

 

Om Ancotrans (Anders Nielsen & Co)

Ét af Danmarks ældste generationsfirmaer, grundlagt 1882 af Anders Nielsen i København. A/S-selskabet ejes i dag af Anne Kathrine og Henrik Steenbjerge, 5. og 4. generation og direkte efterkommere af Anders Nielsen.

 

Siden 1970’erne er transport af containere hovedaktiviteten – nu til og fra alle de vigtigste havne og terminaler i Danmark, Tyskland, Sverige og det øvrige Europa. Kontorer i København, Aarhus, Hamburg, Gøteborg og Helsingborg.

Læst i alt:

40 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger