Økonomi

6. september 2019 - 02:57

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Digital bogholder følger med på vejen

6. september 2019 - 02:57

- På farten er det digitale bogholderi – opdateret og online - en stor fordel for vognmanden. Chauffører og vognmænd kan hurtigt komme af med kvitteringer og fakturaer, lige som vognmanden hele tiden har et opdateret billede af sit regnskab. Det digitale bogholderi giver altså et godt grundlag for hurtig fakturering og dermed hurtigere penge i kassen.

Det forklarer adm. direktør Grith Hudtloff Høegmark, Einfach i Viborg, til Vognmandens Fagblad.

 

De seneste godt ni år har Einfach – i rollen som andre virksomheders eksterne økonomiafdeling – arbejdet for at udbrede fordelene ved digitalt bogholderi til Einfachs kunder.

Let og nemt

- Tendensen i disse år er blandt andet, at vores kunder ønsker at slippe for bøvlet omkring administrativt arbejde. Det skal være let og nemt at registrere omkostninger og indtægter, så vognmanden blandt andet slipper for at lave bogholderi søndag aften, lyder det videre fra Grith Hudtloff Høegmark.

 

Einfachs bud på effektiv økonomistyring til eksempelvis vognmænd inkluderer blandt andet opsætning af regnskabsprogram, papirløst bogholderi, mere effektiv økonomistyring samt service på fakturering og løn.

Opdateret overblik

Budskabet er blandt andet, at vognmanden koncentrerer sig om at udvikle og køre forretningen, mens Einfach konstant leverer et opdateret overblik over økonomien. Uden at vognmanden hyrer én eneste medarbejder, lyder det blandt andet fra ’den eksterne økonomiafdeling’ i Viborg.

 

En del af konceptet hos Einfach er også, at virksomheden løbende holder øje med de mest relevante it-systemer og deres leverandører, så det digitale bogholderi – ideelt set – fungerer optimalt ude hos kunderne.

Læst i alt:

124 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger