Økonomi

31. marts 2017 - 02:10

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Gigant investerer på hjemmebanen

31. marts 2017 - 02:10

Den tyske transport- og logistikgigant Dachser udvider sit netværk for vejtransport flere steder i Tyskland.

I den nordlige region udvider man filialerne i Bremen og Hamburg. Samtidig er der byggeprojekter i Alsdorf tæt på Aachen og i Dissen tæt på Bielefeld.

I alt investerer Dachser cirka 60 millioner euro i de fire filialer og får næsten 35.000 kvadratmeter ekstra plads til lager og kontor.

 

- Ved løbende at udvide og modernisere vores filialer sikrer vi, at vores netværk for vejtransport altid kan levere transport af høj kvalitet, siger Michael Schilling, Chief Operations Officer (COO) Road Logistics hos Dachser.

Bremen-Hamborg

I begyndelsen af marts kunne medarbejderne flytte ind i de nye bygninger hos Dachser i Bremen. Med en investering på næsten 20 millioner euro i cross-dockingterminalen syd for Weser har Dachser skabt 8.800 kvadratmeter lager og 102 porte til logistikcentret i Bremen, og yderligere 2.500 kvadratmeter er reserveret til kontorer.

 

I Hamburg er man også ved at bygge en ny cross-dockingterminal i forbindelse med en Dachser Food Logistics-terminal. Med et samlet areal på 6.800 kvadratmeter bliver faciliteterne både fysisk og operationelt adskilt, og her vil man kunne håndtere både fødevarer og industrivarer fra den nærtliggende filial for Dachser European Logistics.

Dertil bliver der bygget yderligere 1.200 kvadratmeter kontorareal. Det er en investering på godt 15 millioner euro, som arbejdet forventes at være færdig til august.

Alsdorf

Dachser udvider filialen i Alsdorf, et separat sted inden for grænsetrekanten mellem Tyskland, Belgien og Holland. Den nye cross-dockingterminal til Food Logistics og kontraktlogistik er temperaturregulerende og øger kapaciteten i Alsdorf-filialen med 6.800 kvadratmeter, hvoraf 2.500 udgør lager til opbevaring af fødevarer.

 

Dachser har været til stede i Alsdorf siden 1985 og investerer nu 12,5 millioner euro i de nye bygninger, der skal tages i brug i juli. Derudover er 3,5 millioner euro øremærket til en grundig istandsættelse af de eksisterende faciliteter.

Dachser udbygger også Food Logistics i Dissen, Niedersachsen. Cross-dockingterminalen bliver udbygget med 4.430 kvadratmeter, og oveni kommer yderligere 1.370 kvadratmeter kontorareal. De eksisterende bygninger vil samtidig blive renoveret.

Dissen

Byggearbejdet i Dissen ventes slut i juli. Filialen i Dissen blev etableret i 2005, og siden da har Dachser løbende investeret i denne placering. De nuværende bygge- og renoveringsprojekter bliver realiseret for ca. 8,5 millioner euro.

Med 26.500 medarbejdere på 428 faciliteter over hele verden opnåede Dachser i 2015 en omsætning på 5,64 mia. euro og håndterede i alt 78,1 mio. forsendelser med en samlet vægt på 37,3 mio tons. Dachser er repræsenteret med egne landeorganisationer i 43 lande.

Læst i alt:

2 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger