Økonomi

23. marts 2018 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Gratis ’fornøjelse’ at beregne bøden

23. marts 2018 - 02:45

Har du lavet en overtrædelse i din køre- og hviletid, lyder spørgsmålet fra DigiTach ved Odense.

 

Leverandøren af tachograf-service lancerer nu sin nye DigiTach Bødeberegner. Den kan kvit og frit benyttes af vognmænd, chauffører og måske pårørende, der ønsker at forberede sig på bødechokket – eller lettelsen over, at det trods alt ikke var dyrere at dumme sig.  

 

Beregneren findes på DigiTachs hjemmeside. Her indtaster gæsterne blot deres overtrædelse, hvorefter de straks kan se den procentvise overskridelse, størrelsen på en potentiel bøde og hvilke konsekvenser, det muligvis får for førerretten.

 

DigiTach understreger, at beregningen er vejledende. DigiTach garanterer derfor ikke, at Færdselsstyrelsen og politiets tal er identisk med DigiTachs bødeberegner.

 

DigiTach markedsfører sig som en privatejet ”neutral” ekspert i forhold til tachograf-data behandling – ikke ejet af hverken vognmænd eller organisationer i vognmandsbranchen. Firmaets tachograf-system henvender sig til alle lastbilmærker.

Læst i alt:

31 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger