Økonomi

21. august 2018 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Kranchauffører: Væsentligt over tariffen

21. august 2018 - 02:30

Hos Maximus Kran - & Specialtransport ApS i Greve fortæller Pia B. Olsen, transportleder, vognmand og direktør, til Vognmandens Fagblad, at virksomheden betaler chaufførerne "meget højere løn end overenskomsten, inkl. tillæg.

Maximus Kran - & Specialtransport indehaves af Thomas Christensen og Pia B. Olsen, og i dag råder firmaet over fem egne kranbiler samt en bæltekran – og har kørt sig til Børsens Gazelle-pris for økonomisk vækst i både 2015, 2016 og 2017.

 

Pia B. Olsen:

- Jeg vil lægge hovedet på blokken og garanterer, at vi giver meget højere løn end overenskomsten, inklusiv tillæg.

 

Direktøren tilføjer, at lønniveauet også afhænger af den enkelte medarbejders erfaring og kranstørrelse.

De bedste

- Vi giver en høj løn, for vi vil have de bedste folk. Og så skal vores kranchauffører have det rigtige grej. Der er selvfølgeligt noget, der er ’nice to have’, og noget, der er ’need to have’. Skal der sættes ekstra lys på en bil, så får chaufføren det, forklarer Pia B. Olsen.

Efter at have ledt efter en kranchauffør i månedsvis blev der endeligt ansat én for cirka 14 dage siden, men virksomhedens ledelse vurderer fortsat, at der er behov for flere uddannede kranchauffører.

 

Prøve noget andet

- Det er aldrig løn- eller arbejdsforhold, der får chauffører til at sige farvel til os. Det handler om, at de gerne vil prøve en anden størrelse eller type kran. Vi bytter ikke om på vores chauffører, når de først har fået en kranbil hos os. Hver mand har sin egen bil.

Nyeste bil hos Maximus Kran - & Specialtransport er i øvrigt en kun godt to uger gammel fem-akslet Volvo FH 16 – 650, opbygget med Effers største lastbilmonterede kran på 265 tonsmeter.

Læst i alt:

264 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger