Økonomi

9. marts 2018 - 02:50

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Leasingselskab tjener millioner

9. marts 2018 - 02:50

Virksomheden Leasing Fyn opnåede et overskud på 25,3 mio. kr. før skat sidste år.

 

Direktør Kurt Madsen, Leasing Fyn, fortæller, at niveauet for årets overskud er meget glædeligt, da der i det forgangne år har været en skærpet priskonkurrence på det danske leasingmarked.

Virksomhedens samlede udlån udgjorde ved udgangen af 2017 i alt 1.791,2 mio. kr. Det er en stigning i forhold til året før på 113,2 mio. kr. - svarende til en vækst på 7 procent.

 

Ledelsen betragter årets overskud som tilfredsstillende og glæder sig over resultatet af en stor og dygtig indsats af virksomhedens 50 medarbejdere.

Fire selskaber

Virksomheden Leasing Fyn, inklusiv 50 medarbejdere, drives i fire selskaber - Leasing Fyn Bank A/S, Leasing Fyn Faaborg A/S, Leasing Fyn Middelfart A/S og Leasing Fyn Svendborg A/S.

De anførte regnskabstal er et sammendrag af regnskaberne for alle fire selskaber i virksomheden, der ejes ligeligt af Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Middelfart Sparekasse og Fynske Bank A/S.

 

Leasing Fyn tilbyder primært finansiel leasing af anlægsaktiver som landbrugsmaskiner, transportmateriel, entreprenørmaskiner, industriudstyr og informationsteknologi. Endvidere beskæftiger virksomheden sig med factoring bestående af fakturabelåning og debitoradministration.

Læst i alt:

11 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger