Økonomi

5. juni 2018 - 02:15

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Leman køber op i Finland

5. juni 2018 - 02:15

Ved indgangen til juni køber Leman samtlige aktier i den finske logistikvirksomhed FL Services OY (Finlogistics).

Finlogistics beskæftiger sig med en bred vifte af transport- og logistikydelser og har stor ekspertise indenfor både logistik, luft- og søfragt. Virksomheden har kontorer i Kerava, 35 kilometer nord for Helsinki samt i havnebyen Kotka.

 

Perfekt match

Med 10 ansatte og en omsætning på ni mio. euro er Finlogistics et ”perfekt” match for Leman i Finland.

- Vi komplementerer ikke blot hinanden forretningsmæssigt; vi får også nogle dygtige og kompetente medarbejdere, udtaler Thomas Krøyer, CEO for LEMAN Group og fortsætter:

- Det er et ungt og dynamisk team af iværksættere, der har skabt virksomheden. Vi forventer at kunne drage store fordele af at udnytte hinandens kompetencer samtidig med, at det bliver spændende at arbejde sammen mod fælles mål og værdier.

Drevet af to

Finlogistics var indtil overtagelsen drevet af to af medejerne, Rami Orola, Managing

Director, samt Tero Laukkanen, Traffic Manager.

- Vi fortsætter begge i virksomheden efter overtagelsen, og vi glæder os til at være med til at sikre den bedste integration i det nye Leman i Finland, fortæller Rami Orola.

Thomas Krøyer:

- Vi forventer, at Leman og Finlogistics er fusioneret inden udgangen af 2018, og vi ser frem til at samarbejde med de to tidligere ejere og vores nye kollegaer.

Milepæl

Opkøbet fordobler Lemans aktiviteter i Finland og styrker det hidtil mindste land i koncernen med et bredere produktudbud og større ekspertise. Erhvervelsen er samtidig endnu en milepæl i Leman-koncernens ambitiøse vækststrategi, hvor nøgleordene er transformation, diversificering og profitabel vækst. Dette opkøb er dermed det seneste i rækken af ’best-fit’ opkøb for koncernen efter opkøbet af engelske MARU sidste år.

 

Om Leman

118 års erfaring og historie, leverer i dag logistik, transportservices og tilpassede pharma-løsninger, beskæftiger cirka 800 medarbejdere i Danmark, Finland, Sverige, Norge, Storbritannien og USA.

Læst i alt:

23 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger