Økonomi

16. juni 2017 - 02:53

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Nordjysk specialist foran udvidelse

16. juni 2017 - 02:53

- Vi har rygende travlt, kører 110 procent, så vi har planer om flere biler.

Sådan lyder det til Trans Inform, Vognmandens Fagblad fra vognmand John Jacobsen, Baja Transport i Støvring, få kilometer syd for Aalborg.

 

Travlheden skyldes det markant stigende salg af nye personbiler hos de danske autoforhandlere og Baja Transports speciale i autotransport – og herunder ”trælse opgaver”.

 

Kører med alt

- Jeg har vel været vognmand i snart 15 år, og lige fra begyndelsen har vi kørt med personbiler. Vi kører med alt, også de trælse opgaver, uanset det kører eller ej. Også med biler der ikke kan starte eller er skadede. Vi er fleksible og hurtige, derfor er der også plads til os.

 

Transport af amerikanerbiler, for shippingfirmaer og private kunder, og kørsel med biler for ophuggere udføres også af Baja Transport.

Virksomheden fire ansatte chauffører på fuld tid, og to pensionister på deltid, holder vognparkens fem lastbiler kørende. Bilerne fordeler sig på tre autotransportere og to trækkere. Sidstnævnte kører speditionskørsel.

Ny Volvo

Volvo Truck Center i Aalborg har netop leveret en ny Volvo FM 500 6x2 til virksomheden i Støvring.

Lastvognen leveres med det lave FM-sovekabineførerhus for autotransportere, fuld luftaffjedring, Xenon-lygter og Volvo FMX-spejle.

 

Bilen er den første Volvo letvægtspusher med akselafstand, leveret direkte fra Volvo-fabrikken, der passer til Kässbohrers specialopbygninger.

Læst i alt:

60 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger