Økonomi

4. juli 2017 - 02:50

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny hovedaktionær i Kronjylland

4. juli 2017 - 02:50

Shipping- og logistikvirksomheden Shipping Holding A/S med hovedsæde i Fredericia er ny hovedaktionær i stevedore- og transportvirksomheden Danish Stevedore A/S i Randers. Med købet udbygger Shipping Holding positionen som en væsentlig aktør i Skandinavien inden for stevedoring og logistikløsninger.

 

Egne lastbiler

Danish Stevedore A/S, der har flere end 20 egne lastbiler, har ligesom Shipping Holding A/S dybe rødder i det maritime Danmark, hvor stevedore og transportløsninger i mange år har været kerneforretning i virksomheden.

Begge selskaber opererer nu fremover på alle væsentlige havne i Danmark og komplementerer og styrker dermed hinandens kompetencer til gavn og glæde for vores fælles kunder.

Positiv udvikling

Søren Gran Hansen, adm. direktør i Shipping Koncernen:

- Vi er utrolig glade for, at Danish Stevedore A/S nu er en del af Shipping Holding A/S. Shipping Holding A/S udvikler sig rigtig positivt, og med det nye tiltag udbygger vi vores aktiviteter og platforme og får samtidig yderst erfarne og kvalificerede medarbejdere om bord. Jeg glæder mig til at kombinere vores fælles styrker og servicere Danish Stevedores kunder.

 

Rette partner

David York, direktør i Danish Stevedore A/S:

- Shipping Holding er den rette partner for os, som gør, at vi kan løfte virksomheden yderligere et niveau, og vi ser frem til at kunne tilbyde alle vores kunder en endnu bedre service.

Danish Stevedore A/S har været ejet og drevet af Brian Jensen, Søren Konge, David York og S.A. Holding 2009 ApS. De tre førstnævnte fortsætter alle som medejere i selskabet, der bl.a. specialiserer sig i transport af biobrændsel.

Læst i alt:

3 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger