Økonomi

25. august 2017 - 02:25

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Plus 35 ansatte i Greve

25. august 2017 - 02:25

En af Greves transport- og logistikvirksomheder, der kører fuld fart frem, er Leman, der har haft hovedsæde i kommunen siden 2007.

Virksomheden beskæftiger nu over 700 medarbejdere på hovedkontoret i Greve samt i Sverige, Norge, Finland, England og USA.

 

Selv da finanskrisen var på sit højeste, havde Leman fremgang i beskæftigelsen. Både i 2015 og 2016 tog denne et stort hop hos virksomheden. I 2015 var stigningen eksponentiel på grund af opkøb. Sidste år fortsatte fremgangen, da Leman ansatte 35 medarbejdere til nye stillinger inden for spedition og IT i Greve.

 

Baggrunden var, at virksomheden investerede i et moderne transportsystem med hurtigere processer og bedre kundeadgang til services og løsninger. Samtidig leverede Leman med adm. direktør Thomas Krøyer i spidsen et rekordresultat på 64,3 mio. kr. for 2016 og en omsætning på 2 mia. kr.

Leman: God base

- Greve er uden tvivl en rigtig god base for vores forretning. Greves centrale beliggenhed, høje erhvervsvenlighed og adgang til dygtige, kvalificerede medarbejdere er medvirkende til, at vi kan forbedre vores produkter og være konkurrencedygtige. Vi glæder os til at fortsætte vores positive rejse med fokus på at skabe profitabel vækst og udvikle de øvrige Leman-lande til et endnu bedre niveau, fortæller Lemans adm. direktør Thomas Krøyer.

 

Han tilføjer:

- Vi forventer, at det fortsat går i den rigtige retning for Leman og erhvervets udvikling i kommunen. Her tænker jeg blandt andet på det nye logistik- og distributionscenter, der etableres i Greve Nord ved afkørsel 27.

Læst i alt:

4 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger