Økonomi

14. september 2018 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Hobro: Én kunde gav minus på knap ni mio.

14. september 2018 - 02:30

Det seneste regnskabsår blev så langt fra en vellykket kørsel på ’lækker ny asfalt’ for firmaets mange chauffører.

Således kørte Skive Køletransport, der siden 2016 har haft adresse i Hobro, ud af det seneste 2017-regnskabsår med et negativt årsresultat på minus 6,234 mio. kr.

 

Samme post i 2016 endte med et plus på 2,597 mio. kr. - altså en forskel på minus 8,831 mio. kr.

 

Samtidigt faldt bruttoresultatet fra 84,985 mio. kr. i 2016 til 81,273 mio. kr. i seneste regnskabsår. Egenkapitalen dykkede desuden til blot 1,486 mio. kr. ved udgangen af 2017 - mod 7,720 mio. kr. året før.

Ikke tilfredsstillende

Ledelsen hos den cirka 180 medarbejdere store virksomhed – hvor af de 155 er chauffører – forklarer i firmaets årsberetning, at det negative resultat skyldes tab på én enkelt kunde. Samtidigt melder ledelsen – ikke overraskende – at årets resultat ikke er tilfredsstillende i forhold til den forventede udvikling.

 

Ledelsen består af direktionen - ved Peter Sørensen og Anders Mikael Christensen - samt bestyrelsen ved formand Søren Jakobsen, Martin Elkjær Hansen og Anne-Mette Lautrup. Herfra er meldingen i selskabets årsberetning, at der nu arbejdes med tiltag, der ”understøtter en fremtidig positiv økonomisk udvikling.”

Forventer positiv udvikling

Ledelsen forventer derfor en positiv udvikling i det kommende år – inklusiv et positivt resultat.

 

Vognmandens Fagblad fik forleden en aftale om et telefoninterview med direktør Anders Mikael Christensen for at høre nærmere om, hvad der gik galt sidste år - og hvad virksomheden siden har gjort for at komme tilbage på rette spor. Men direktøren har ikke efterfølgende reageret på hverken telefonopkald eller besked på dennes telefonsvarer.

 

Fokus på miljø

I forhold til miljøet er ambitionen for Skive Køletransports miljøpolitik, at ”selskabet til enhver tid skal opfylde miljømæssige krav, og at selskabets transporter skal foregå skånsomt for miljøet.”

Det er desuden selskabets politik, at det skal være innovativt i forhold til fremtidige miljøkrav, så Skive Køletransport ikke "kun" lever op til kommende miljøkrav, men også sikrer en høj standard for fremtidige transporter.

Virksomheden råder over 118 egne trækkere. Inklusiv tilknyttede vognmænd har specialisten dagligt cirka 200 lastbiler ude på vejene, lige som der disponeres over cirka 300 trailere.

Læst i alt:

97 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger