Økonomi

19. december 2017 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Trådløs investering i førerhuset

19. december 2017 - 02:30

Transportbranchen og vognmænd nævnes som ”en af hovedkundegrupperne”, når Danske Bank i disse dage lancerer en ny såkaldt digital investeringsløsning - ’June for Virksomheder’.

 

Oplægget lyder blandt andet, at ”vognmændenes mange timer på landevejene og bunker af papirarbejde gør det svært at finde tid til lange møder med bankfolk. Heldigvis behøver det ikke være så besværligt længere.”

Meningen er, at Danske Banks nye investeringsløsning ”gør det enkelt og billigt for branchens mange små- og mellemstore virksomheder at investere overskydende likviditet.”

Målrettet mindre

Jakob Beck Thomsen, produktchef for June:

- June for virksomheder er målrettet de mindre og mellemstore virksomheder, som mange selvstændige vognmænd er. Vi ved, via samtaler med vores kunder, at interessen for at få aktiveret den overskydende likviditet er der. Med den nye platform forsøger vi med en digital og fleksibel løsning derfor at fjerne de barrierer, der for mange gør det svært at komme i gang med at investere. Herunder også de mange ejerledere og selvstændige i transportbranchen, der sidder med al administration selv og ikke har tiden og ressourcerne internt til at fokusere på at få den overskydende likviditet forrentet.

Udviklet til mobil

June for virksomheder er udviklet til håndtering via mobilen.

 

- Samtidigt er June for virksomheder super fleksibel, fordi pengene kan hives ud af June igen uden omkostninger, hvis der er behov for likviditet til uforudsete behov. Transportbranchen er en interessant kundegruppe for os, fordi der er rigtigt mange selvstændige vognmænd, og mindre virksomheder, som netop ikke har de interne ressourcer og trække på, som større firmaer har det. Her er ofte ikke en CFO, som løbende varetager økonomien og tiden er ofte knap. June skal gøre det nemt for de mindre virksomheder og få mere ud virksomhedernes overskudslikviditet, men på deres præmisser, og når der er 10 min til rådighed, fortsætter produktchef Jakob Beck Thomsen.

Transportbranchen bagefter

Transportbranchen, især landtransport, udpeges i Vismandsrapporten ”Produktivitet 2017” som en af de brancher, der er bagud på digitalisering.

 

- Med June for virksomheder har vi gjort løsningen så intuitiv og let at bruge, at den ikke kræver nogen digitale forudsætninger. Samtidigt er mobile first princippet spot on til vognmænd, som er på mobilen hele tiden.

Læst i alt:

9 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger