Økonomi

23. februar 2018 - 02:15

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Travlhed i Midtjylland – 19 nye tankvognstog

23. februar 2018 - 02:15

Europæisk økonomi er i fremgang, og det smitter også positivt af på midtjyske Dantra A/S, specialist i transport af flydende tekniske og kemiske produkter.

Virksomheden investerer derfor nu i 19 nye tanktrailere samt tilhørende nye trækkere - og runder 200 medarbejdere.

 

Solid vækst i den europæiske økonomi og i markedet får således tanktransportfirmaet Dantra til at investere i fremtiden. Med den nye investering vokser vognparken til 130 enheder.

 

Særlige vogntog til Sverige

Fire af de 19 nye enheder er specialopbyggede vogntog til Sverige, der tillader større og tungere vogntog end i resten af EU. De 200 medarbejdere fordeler sig på Danmark, Sverige og resten af Europa.

Men der er plads til flere, især dygtige tankvognschauffører.

 

- Vi er så heldige, at vi er i stand til at tilføre vores vognpark specialfremstillede tankvogne, og det giver et stigende antal kunder, der efterspørger specialløsninger, forklarer administrerende direktør Kenneth Jensen.

 

Særligt i de to seneste år har kundetilvæksten og væksten i antallet af transporter været meget mærkbar.

Skandinavisk vækst

Dantra er specialist i transport af flydende råvarer og halvfabrikata - til og fra tekniske og kemiske virksomheder i Europa, og Dantra er blandt de toneangivende på netop dét område, melder virksomheden selv.

 

60 procent af kunderne er skandinaviske, resten er fra det øvrige europæiske kontinent. Opgaverne er eksempelvis at hente råvarer på havnen i Rotterdam, køre lasten til en fabrik i Sverige og derefter transportere de forarbejdede råvarer videre til en tredje part. Her laves slutprodukter eller det forarbejdede produkt aftappes, inden det når detailhandlen.

 

Skandinavien er det største marked for Dantra og samtidig det marked med den største vækst.

 

– Væksten skyldes den kvalitet, vi er kendt i branchen for. I Skandinavien er der høje krav til kvalitet, service og effektivitet, og det synes kunderne, vi er gode til at levere, fortsætter Kenneth Jensen.

Krav på komfort

Kvalitet er også noget, Dantra kræver af sig selv som arbejdsplads. For der er rift om de gode medarbejdere.

 

- Vi har hele tiden fokus på at have en god og attraktiv virksomhed. Vi har udskiftet meget på lastvognssiden de sidste par år, så vi har en ret ny og chaufførtilpasset flåde af lastvogne med vægt på komfort og funktionalitet. Vores lastvogne er specialopbygget men samtidig med stor fokus på chaufførens hverdag, derfor gør vi meget ud af at udvælge lastbiler med høj chaufførkomfort, slutter adm. direktør Kenneth Jensen.

Læst i alt:

13 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger