Økonomi

19. februar 2019 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Vokseværk i Greve

19. februar 2019 - 02:40

En ny vækstanalyse fra Irisgroup viser, at Greve Kommune i de senere år har oplevet en pæn fremgang i beskæftigelsen og værdiskabelsen i den private sektor.

 

Siden 2010 er beskæftigelsen i Greve Kommune steget med 1.552 fuldtidsårsværk, svarende til 15 procent. Det er en større fremgang end i Region Sjælland og for hele landet, som i samme periode oplevede en fremgang på henholdsvis 3 og 7 procent.

Inden for transportområdet er antallet af fuldtidsjobs steget med ikke mindre end 64 procent i perioden 2010 til 2017. Væksten er primært trukket af de mellemstore og store virksomheder.

Blue Water Shipping

Danske Blue Water Shipping, der opererer til lands, til vands og i luften i hele verden, er en af de store lokale virksomheder, der oplever fremgang og trækker væksten fremad i Greve. Direktør Henrik Mørch fortæller, at virksomheden i 2018 er gået fremad på alle målbare parametre, både i omsætning og beskæftigelse.

 

Blue Water Shipping har haft afdeling i Greve ud til Køge Bugt motorvejen siden 2004. Den lokale filial med administration, kontor og lager på Ventrupparken 8B, vokser og trives. I dag er antallet af medarbejdere i Greve vokset til mere end 110. Personalet har gjort det rigtigt godt og bidraget positivt til det samlede resultat. Det fortæller Henrik Mørch, der satte sig i direktørstolen i oktober 2017 med hovedansvar for at fortsætte den stigende vækstkurve for shippingvirksomhedens kontor på Sjælland.  

Forrygende år

- Mit første år som direktør for Blue Water Shipping København har været helt forrygende. Vi har arbejdet godt for og med alle vores kunder i 2018. Der er gang i vores marked, og der er masser af muligheder for at tænke innovativt og realisere nye ideer til at udvikle forretningen. Vi har i 2018 gjort klar til mere vækst og forbedret vores indtjening. Vi har udvidet de udendørs arealer med et stort parkeringsanlæg, så vi er klar til de nye P-regler på bil. Vi har flyttet og bygget om indeni huset, så vi står endnu stærkere, understreger Henrik Mørch.

Vision: Best in town

Visionen er, at Blue Water Shipping skal være den bedste på sit felt. Henrik Mørchs ambition som leder er at understøtte, at medarbejderne bidrager til en god kundeoplevelse. Og når virksomheden ansætter nye medarbejdere og elever, skal de bedste ansættes.

 

- Vi vil være de bedste i vores marked. Når vi rekrutterer, går vi efter kandidater, der både har en høj faglighed og gode sociale kompetencer til at arbejde i team. For vi er ét hold i Greve. Vi søger en perfekt balance mellem erfarne medarbejdere og dygtige elever. Vi bruger meget tid på at vælge og uddanne de bedste elever i markedet. Vi er i fuld gang med at sætte holdet til september 2019. Det giver en masse dynamik og energi, vurderer Henrik Mørch.

Han fortsætter:

- Vi har brug for et team, der kan tilbyde kreative løsninger, som vi udvikler sammen med kunderne. Det handler om at tænke ud af boksen. Derfor har vi opdateret vores strategi ”Best in town”. Så ud over at være lokal og tæt på kunderne, får vi nu også en endnu mere strømlinet, effektiv og konkurrencedygtig produktion af de forskellige transportformer. Disse ændringer har betydet meget for Blue Water i Greve, at vi nu står samlet som et meget stærkt firma i 2019.

 

Borgmester Pernille Beckmann glæder sig over, at beskæftigelsen i Greve er i fremgang, og at en stor, global virksomhed som Blue Water Shipping trives i Greve og bidrager til lokalsamfundet ved at skabe nye arbejdspladser og uddanne elever.

Stolt

Pernille Beckmann:

- Jeg er stolt over, at vores lokale erhvervsliv er i økonomisk fremgang. Det er positivt, at flere er kommet i beskæftigelse i Greve Kommune, og at den gennemsnitlige værdi, som medarbejderne skaber, er øget. Jeg kender Blue Water Shipping som en både lokalt og globalt orienteret virksomhed, der agerer super professionelt og altid summer af liv. Det er helt klart en virksomhed, som med mange spændende aktiviteter har sat skub i beskæftigelsen i Greve.

Læst i alt:

20 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger