19. august 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

OK tager til Transport Øst

OK tager til Transport Øst

19. august 2021 - 01:45

Messerne er så småt startet op igen, og det giver god stemning hos OK, hvor man ser frem til at ”komme i marken” og møde kunderne i en uformel sammenhæng
 
Når Transport Øst afholdes 4. – 5. september, er transportholdet fra OK også med og glæder sig til at møde kunderne rigtigt efter corona-tidens mange aflysninger.

 

OK har igen i år en stand på messen og med samme placering som forrige år.  

 

- Det vigtigste for os er at styrke relationen til vores kunder efter det seneste års mange aflysninger, hvor vi har manglet den dialog, man har, når man mødes på en messe som Transport Øst, siger Henrik Dehn, markedschef for Transport i energiselskabet OK.

Hos OK er der flere temaer at tage op i forhold til transport både i Danmark og i udlandet, og de muligheder, man har som kunde i OK, men det er også muligt at få en god snak om fremtidens drivmidler, energibesparelser, CO2-fortrængning osv.

 

- Vi håber, at så mange som muligt lægger vejen forbi vores stand, hvor vi naturligvis stadig følger myndighedernes anbefalinger i forhold til Covid19, siger Henrik Dehn.

Læst i alt:

335 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger