23. januar 2020 - 11:00

App linkNu på Google Play

Ophidset lastbilchauffør på spil i Roskilde

Ophidset lastbilchauffør på spil i Roskilde

23. januar 2020 - 11:00

Klokken 20.49 onsdag henvendte flere personer sig til politiet for at melde sig som vidner til et formentlig voldeligt overfald på en bilist i krydset Østre Ringvej-Trekroner Alle-Østbyvej i Roskilde. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

 

En lastbil var i lyskrydset standset for rødt lys med en personbil bagved. Ifølge vidnerne steg lastbilchaufføren ud og gik hen til personbilen, hvis førerdør han rev op og stak overkroppen ind i personbilen. Det så ud, som om lastbilchaufføren flere gange slog den mandlige fører i alderen 60-70 år.

I personbilen var en kvinde passager på forsædet. Føreren af en anden lastbil standsede næsten for at gribe ind, men den ophidsede lastbilchauffør stoppede sin adfærd og kørte videre.

Politiet har imidlertid ikke modtaget nogen anmeldelse eller henvendelse fra de muligt forurettede i personbilen, hvorfor henvendelserne til politiet er noteret, hvis den muligt forurettede bilist skulle henvende sig på et senere tidspunkt.

Læst i alt:

2771 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger