26. april 2019 - 09:00

App linkNu på Google Play

7 nye toiletbygninger på vej i Syd-, Vest- og Sønderjylland

26. april 2019 - 09:00

I løbet af foråret og sommeren opstiller Vejdirektoratet nye toiletbygninger på syv rastepladser langs motorveje og landeveje i det vest-, syd- og sønderjyske.

 

Toiletbygningerne skal erstatte de gamle toiletter og give trafikanterne en øget komfort og service, når de træder af på naturens vegne.

 

»Gode toiletforhold er en helt afgørende del af den service, vi ønsker at give trafikanterne på statsvejnettet. Derfor udskifter og moderniserer vi løbende vores toiletbygninger, så vi hele tiden kan tilbyde trafikanterne tilfredsstillende forhold på dette område,« siger projektchef Jens Kristian Kofoed fra Vejdirektoratet.

 

 De nye toiletbygninger er udformet i Rockpanelplader og med inventar i rustfrit stål, hvilket gør bygningerne driftsvenlige. En af deres kvaliteter er den markante anvendelse af dagslys, der er knyttet til deres udformning. De er udstyret med store vinduespartier, der lukker lyset ind i bygningerne. Det er erfaringen, at brug af dagslys i indretningen giver øget velbefindende hos brugerne og reducerer risikoen for hærværk.

 Helt konkret opstilles de nye toiletbygninger på disse rastepladser:

 

-         Dejbjerg

-         Ølgod SØ

-         Ølgod SV

-         Grindsted NØ

-         Varde Øst

-         Årslev Vest

-         Frøslev Vest

 

Toiletbygningerne i det Vest- og Sydjyske rummer 1 toiletrum, mens toiletbygningerne i Årslev og Frøslev bliver af en større model med tre toiletrum – et til damer, et til herrer og et handicapegnet.

 

Toiletbygningerne opstilles i disse måneder, og udskiftningen af alle toiletbygningerne vil være overstået i løbet af sommerferien.

Læst i alt:

927 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger