Organisationer

21. maj 2022 - 14:18

App linkNu på Google Play

Arbejdsgivere: Glem alt om lønfest

Arbejdsgivere: Glem alt om lønfest

Martin Danielsen forsøgte lørdag at dæmpe forventningerne til store lønstigninger i 2023. Her er han på talerstolen ved generalforsamlingen i hovedorganisationen DTL tidligere lørdag.

21. maj 2022 - 14:18

DTL’s arbejdsgiverforening holdt lørdag generalforsamling i Kolding – og her benyttede formand Martin Danielsen sin beretning til at italesætte de kommende overenskomstforhandlinger i starten af 2023.

 

- Der er næppe tvivl om, at mange lønmodtagere har en forventning om markante lønstigninger, der matcher inflationen. Endnu hører vi ikke så meget fra fagforbundene. Vi må håbe, at de er ansvarlige og ikke giver udtryk for, at der er plads til store lønløft, sagde Martin Danielsen.

 

DTL-A’s formand forsøgte i god tid at lægge låg på eventuelle forventninger til en lønfest – set i lyset af den høje inflation, vi ser i samfundet for tiden. Der er nemlig ikke plads til markante lønstigninger, lød det fra arbejdsgiverne.

- Selvom vi fortsat har svært ved at skaffe tilstrækkeligt kvalificerede chauffører, og dette i sig selv fører til lønpres, skal vi være yderst varsomme med at øge omkostningsniveauet, sagde Martin Danielsen.

Læst i alt:

1125 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger