Organisationer

29. juni 2018 - 02:53

App linkNu på Google Play

Vognmanden

DTL-formand ny del af fragtgruppe

29. juni 2018 - 02:53

Fragtsamarbejdet Dansk Distribution A/S styrker i disse måneder medlemmernes landsdækkende netværk med tilgang af flere større og erfarne vognmandsselskaber.

Dansk distribution melder således, at selskabet er inde i en ”meget positiv udvikling og øger deres markedsandel og netværk med nye vognmænd/distributører.”

 

Juni og august

I begyndelsen af indeværende måned indtrådte Schou Danielsen Logistik A/S, Odense, ledet af DTL – Danske Vognmænds formand Martin Danielsen, således i Dansk Distributions netværk med ansvar for distribution og afhentning af gods på Fyn, Langeland samt omkringliggende øer.

 

Schou Danielsen Logistik har tidligere i en årrække haft en samarbejdsaftale med PostNord dækkende samme geografiske område, og den fynske aktør kommer til, efter at Nagel-Liller tidligere har trukkket sig ud af samarbejdet som følge af, at dette selskab har en strategi om ikke at køre stykgods i Danmark.

Fra 1. august indtræder K. Hansen Transport A/S, Vejen, ligeledes i netværket med ansvar for Trekantsområdet, dækkende Fredericia, Kolding, Vejle og opland.

K. Hansen Transport A/S var tidligere en del af Transportgruppen A/S, der blev solgt til Postnord, og efter en mangeårig samarbejdsperiode med PostNord vælger K. Hansen Transport således også at indgå en ny samarbejdsaftale med Dansk Distribution.

 

Stykgods

Den danske fragtorganisation distribuerer alle former for styk- og pallegods i Danmark fra dag til dag. Selskabet råder over mere end 700 distributionsbiler fordelt over hele Danmark – materiel der ejes af de tilknyttede vognmandsfirmaer, der alle har en høj anciennitet fra det danske distributionsmarked.

Dansk Distribution råder over flere moderne terminaler landet over, med hovedterminaler i helholdsvis Karlslunde og Taulov.

Start i 2015

Selskabet blev stiftet i slutningen af 2015, efter at flere af vognmændene fra selskabet Transportgruppen A/S havde solgt deres aktier til PostNord. De primære aktionærer i netværket er vognmændene og ledelsen i selskabet.

Læst i alt:

23 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger