Organisationer

13. september 2019 - 02:42

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Godt med kortklip for håndholdt mobil

Godt med kortklip for håndholdt mobil

Jesper Højte Stenbæk. Foto: Søren Wesseltoft

13. september 2019 - 02:42

- Det er en glædelig nyhed, der vil forbedre sikkerheden på vejene, siger Jesper Højte Stenbæk, fagchef for transport og infrastruktur i Dansk Erhverv.

 

Han fortsætter:

- Når man sidder bag rattet i en bil, skal man helt naturligt have sit fulde fokus på kørslen. Det er helt uforståeligt, at der er så mange, der ser stort på trafiksikkerheden alt imens de skriver sms´er eller betjener en håndholdt telefon. De fleste nyere biler har bluetooth og mulighed for at tage et opkald via en knap på rattet. Også derfor er det uforståeligt, at man er villig til at udsætte sig selv og andre for en unødvendig fare i trafikken.

 

Jesper Højte Stenbæk tilføjer:

- Både politiets undersøgelser og tragiske eksempler fra ulykkesstatistikkerne viser, at dette er et stigende problem, der skal tages fast hånd om. Et klip er derfor en god start, men vi skylder hinanden at få en generel holdningsændring til, at det er helt uacceptabelt at have mobilen i hånden, når der køres. Det handler om, at vi alle skal være sikre i trafikken, ikke mindst dem, der har vejen som deres arbejdsplads.

Læst i alt:

20 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger