Organisationer

27. oktober 2017 - 02:35

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ingen ny lov med posten

27. oktober 2017 - 02:35

Regeringen udskyder den ellers bebudede ændring af postloven på baggrund af aftalen om PostNord, som den danske og svenske stat indgik i sidste uge, oplyser Transportministeriet.


Ikke samme behov
I sidste uge indgik ejerne af PostNord, den danske og den svenske stat, en ny fælles aftale, der indebærer, at PostNord kan udføre en ny produktionsmodel i Danmark. Derfor ser transportminister Ole Birk Olesen (LA) ikke længere noget behov for at ændre postloven på nuværende tidspunkt.


Transportminister Ole Birk Olesen har netop orienteret postforligskredsen om, at den bebudede ændring af postloven ikke fremsættes på nuværende tidspunkt.

Efter 2019
- Med den nye aftale om PostNord bakker de to ejere op om selskabets mulighed for at gennemføre de ændringer af deres produktionsmodel, som er nødvendige for at leve op til det gældende postforlig og inden for rammerne af den nuværende postlov. Derfor er der på nuværende tidspunkt ikke behov for en ændring af postloven. Postforligskredsen skal i god tid, inden statens aftale med Postnord Danmark udløber, drøfte rammerne for postservicen efter 2019, siger Ole Birk Olesen.


Aftalen mellem den danske stat og PostNord Danmark om varetagelsen af befordringspligten gælder til og med 2019.

Læst i alt:

23 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger