Organisationer

6. november 2018 - 02:44

App linkNu på Google Play

Vognmanden

- Kan det lade sig gøre at købe mere håndsæbe?

6. november 2018 - 02:44

- En af mine kolleger har spurgt mig, om det er muligt at købe mere håndsæbe. For der er da i dén grad kø ved håndvasken rundt om i branchen. Speditører, DSV, Danish Crown og andre transportkøbere ved godt, at der laves hundekunster med lønnen.

 

Sådan lyder det blandt fra vognmand Per Rasmussen, Klakring ved Juelsminde, der er formand for Sydøstjyllands Vognmandsforening under DTL – Danske Vognmænd og samtidigt medlem af brancheorganisationen ITD.

 

- Det er svært at sige, hvad der sker nu i kølvandet på sagen med Kurt Beier Transport. Men jeg håber på tiltag, der sætter en stopper for det, der er foregået hos firmaet, fortsætter Per Rasmussen.

Se på de danske chauffører

Den lokale formand for Sydøstjyllands Vognmandsforening peger samtidigt på de danske vognmænd, der honorerer deres chauffører efter eksportoverenskomst – selv om de ikke, eller næsten ikke, kører eksport.

 

- Ja, hvad med de danske chauffører, der er underbetalt af deres vognmænd? Det mest almindelige er løn via eksportoverenskomst, selv om de ikke kører i udlandet. Det er heller ikke ok og konkurrenceforvridende i forhold til andre vognmænd, tilføjer Per Rasmussen.

Læst i alt:

16 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger