Organisationer

22. marts 2019 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Logicenters: Første spadestik til ny crossdockterminal

22. marts 2019 - 02:00

Torsdag 14. marts begyndte byggeriet af den nordiske udviklingskoncern og udlejer Logicenters nye ejendom i Greve, syd for København.

 

Terminalen ventes afleveret til den nye lejer, Bring Danmark, i 2020. Ejendommen bliver en af de første moderne crossdock-terminaler af sin type. Med den ekstra højde muliggøres to-etagers sortering, og med 2.000 kvadratmeter mezzanine -kontor fremtidssikres ejendommen på lang sigt.

 

- Logicenters stræber altid efter at være på forkant med denne type ejendomsudvikling, og denne bygnings specifikationer kendetegner en moderne logistikejendom. Vi er stolte af at bygge en crossdockterminal som afspejler morgendagens logistik, især når det er i en så vigtig lokation som Greve, siger Matthias Kettelhoit, Commercial Head hos Logicenters.

Solceller på taget

Ejendommen får en tydelig bæredygtig profil, herunder med solceller på taget. Derudover bliver sikkerheden for de ansatte også højt prioriteret med en gangbro, som sikkert leder fodgængere fra parkeringspladsen til mezzanine-kontoret. Det betyder, at man helt undgår, at gående skal krydse lastbiltrafikken.

Bring Danmark lejer størstedelen af ejendommen, når den står færdig.

 

Logicenters er en førende udbyder af moderne lager- og logistikbygninger i Norden med tilstedeværelse i både Sverige, Danmark, Norge og Finland, og med over 1.6 million kvadratmeter lager. Logicenters blev skabt af NREP i 2015.

Læst i alt:

18 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke