Organisationer

3. juli 2018 - 02:01

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny netværkspartner afløser underleverandører

3. juli 2018 - 02:01

- Dansk Distribution A/S er en fragtorganisation, der har den ledende, strukturerende og koordinerende rolle for samarbejdet i distributions-netværket, der rummer nogle af de mest erfarne distributører i det danske fragtmarked. Grundstammen af vognmandsselskaberne i samarbejdet stammer fra det tidligere Transportgruppen A/S.

Sådan forklarer adm. direktør Henrik Pedersen, Dansk Distribution A/S, blandt andet til Vognmandens Fagblad.

 

Nye deltagere i samarbejdet

 Anledningen til udmeldingen er, at Schou-Danielsen Logistik, Odense, og K. Hansen Transport, Vejen, nu er nye aktører i fragtsamarbejdet Dansk Distribution fra henholdsvis 1. juni og 1. august.

 

- Tidligere brugte vi indlejede vognmænd til distribution i Trekantområdet, men nu er det en opgave, som K. Hansen Transport overtager, tilføjer Henrik Pedersen.

13 selskaber

Hvert enkelt vognmandsselskab har ansvaret for deres eget geografiske område. Der er aktuelt 13 selskaber tilknyttet samarbejdet, hvor af 8 er aktionærer. Godset udveksles dagligt primært via hovedterminalerne i Taulov og Karlslunde, så der opnås den bedste geografiske optimering for de respektive ruter – og distribueres mere gods på færre kørte kilometer.

 

Dansk Distribution A/S og samtlige tilknyttede vognmænd opererer ud fra et fælles it- og bookingsystem, og alle afregnings- og godstransaktioner foregår elektronisk.

Læst i alt:

12 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger