Organisationer

3. marts 2017 - 02:48

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Udbygning haster

3. marts 2017 - 02:48

Når Mols-Linien om to år rykker fra den nuværende placering på det indre Aarhus Havn - tæt på Aarhus Ø - og ud til en ny placering på Østhavnen i Aarhus Havn, sætter det ekstra pres på Marselis Boulevard.


Årsagen er, at Mols-Linien så tilfører ekstra cirka 400 last- og personbiler i timen til den centrale færdselsåre tæt på Aarhus centrum, der forbinder virksomhederne på Aarhus Havn til motorvejsnettet.


På den næsten udsolgte konference i går i Havnecenteret på Aarhus Havn, arrangeret af netværket Aarhus Transport Group, var havnedirektør Jakob Flyvbjerg Christensen, Aarhus Havn, således helt enig med Kristian Würtz (S), rådmand for Teknik og Miljø Aarhus Kommune, om, at det haster med at udbygge og dermed færdiggøre det store projekt omkring Marselis Boulevard.


Ikke alene fordi Mols-Linien er på vej til at flytte til Østhavnen. Også fordi en kommende stor udvidelse af Østhavnen skaber yderligere behov for lettere adgang for lastbiler til og fra havnen - og de mange nye arbejdspladser og øgede trafikmængder, der ventes på havnen over de kommende årtier.

Læst i alt:

6 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger