2. juli 2021 - 01:42

App linkNu på Google Play

Ovethi bliver forhandler af alu-fælge fra Alcoa

2. juli 2021 - 01:42

Dæksalgsvirksomheden Ovethi – Dansk Dæk Service, der har 11 afdelinger fordelt over hele landet, er netop blevet udpeget som forhandler af alu-fælge fra amerikanske Alcoa Wheels til lastvognssegmentet.

 

- Det her er det bedste af det bedste inden for alu-fælge til lastbiler, udtaler Michael Simonsen, der er salgschef for lastbilsegmentet hos Ovethi – Dansk Dæk Service.

 

Alcoa Wheels blev etableret i 1948 og er verdensførende inden for udvikling og produktion af alu-fælge, der sælges over hele kloden. Og det ser ikke kun godt ud.

 

- Flere og flere af vores kunder inden for lastvognssegmentet, særligt større vognmænd og transportører, efterspørger alu-fælge, der som bekendt er noget lettere end stålfælge. For når fælgene er lettere, kan bilen og traileren lastes yderligere. Og det skaber øget lønsomhed for transportøren – også i forhold til brændstoføkonomien, fastslår Michael Simonsen.

- De seneste år har vi oplevet stigende efterspørgsel på netop alu-fælge af høj kvalitet fra både vores eftermarkedskunder samt OE-opbyggere inden for lastvognssegmentet, siger han.

Læst i alt:

396 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger